Behandlingsfilosofi

Gjennom hele min karriere har jeg vært fascinert av hvordan underliggende overbevisninger og trossystemer styrer livene våre i ulike retninger. Grunnlaget for behandlingsfilosofien min er kognitiv psykodynamisk tenkemåte.

Ved siden av tradisjonelle behandlingsteknikker har jeg fordypet meg i emner og teknikker som fungerer som supplement til klassiske behandlingsformer. De mest brukte er:

Behandlingsopplegg

Behandlingsopplegget mitt tar utgangspunkt i løsningsbasert kognitiv terapitilnærming, med sikte på bevisstgjøring rundt tankemønstre for å sette pasientene mine i stand til å hjelpe seg selv til varige positive endringer.

Å gå til psykolog er en prosess. Behandlingsopplegget tilpasses de problemstillingene vi skal jobbe med, og tar utgangspunkt i løsningsbasert kognitiv terapitilnærming som skaper bevisstgjøring rundt tankemønstre som skal sette pasientene mine i stand til å hjelpe seg selv til varige positive endringer. Behandlingen er målrettet, og varighet avhenger av problemstillingene det skal jobbes med og hvilke målsettinger vi setter for behandlingen. Noen har behov for langvarige behandlingsopplegg som kan innebære psykoanalyse, eksponeringsterapi, mestringstrening med mer. For andre trengs bare en samtalepartner gjennom en håndfull konsultasjoner.

Behandling foregår primært ved fysisk oppmøte, video-konsultasjoner tilbys som supplement.

Priser og vilkår

Min psykologpraksis er tilknyttet offentlig refusjonsordning. Det innebærer at det er valgfritt om du vil involvere det offentlige helsevesenet eller benytte psykolog privat.

Har du helseforsikring kan denne dekke psykologbehandling. Vanlig praksis er at du legger ut for timen og får refundert av ditt forsikringsselskap. Det anbefales at du snakker med ditt forsikringsselskap i forkant av konsultasjonen for å få klarheter i hva som dekkes

Konsultasjon med offentlig refusjon

Pris

 Uten frikortMed frikort

Enkelttime

390,-0,-

Dobbeltime

780,-0,-

Egenandelstaket for helestjenester i Norge er pr 2024 kr. 3165,-. Det innebærer at man får frikort fra det offentlige etter behandling nr 8.

Konsultasjon uten offentlig refusjon

Pris

 Før 16.00Etter 16.00
Standardkonsultasjon1700,-1950,- 
Dobbelkonsultasjon3100,-

3350,-

ventetid - ikon

Ventetid vil variere noe, målsettingen er å kunne tilby førstegangskonsultasjon innen én arbeidsuke fra henvendelse. Varighet på standard konsultasjon er 60 minutter.

Kalender - ikon

Timer som avbestilles eller flyttes senere enn 48 timer før avtalt tid (virkedager) blir belastet i sin helhet. Avbestilling skal skje pr e-post eller telefon.

Dialog ikon

Ekstraarbeid knyttet til dialog med offentlig helsevesen, advokater med mer faktureres etter medgått tid.

kort ikon

Betaling pr Vipps (nr. #16287). Ved papirfaktura tilkommer fakturagebyr på 49,- All psykologvirksomhet er taushetsbelagt og regulert av etiske retningslinjer for Norsk Psykologforening.